CHACHO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CHACHO

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

7y 10m 14d

In shelter since

23-06-2018

Color

Gris

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

32107


Description

CATALÀ:
En Chacho és un gos preciós i amb un caràcter molt bo amb les persones. Té un caràcter tranquil, però també li agrada molt jugar. Amb els altres gossos no hi té massa bona relació, però amb les pautes adequades, podria conviure amb una altra gossa de la seva mida. És un molt bon gos que ja fa massa que espera una segona oportunitat. No deixeu que la seva raça us tiri enrere... EPodeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Chacho es un perro precioso y con un carácter muy bueno con las personas. Tiene un carácter tranquilo, pero también le gusta mucho jugar. Con los otros perros no tiene muy buena relación, pero con las pautas adecuadas podría convivir con otra perra de su tamaño. Es un muy buen perro que ya lleva demasiado tiempo esperando una segunda oportunidad. No lo descartéis sólo por ser de su raza... Podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet