BUZZ - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BUZZ

Breed

Mestis american sttanford

Size

Large

Age

4y 3m 19d

In shelter since

19-05-2018

Color

Tigrat-blanc

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

31790


Description

CATALÀ:
En Buzz és un gos molt jove, amb molta energia, amb moltíssimes ganes de viure, molt juganer i extremadament afectuós amb les persones. Un molt bon gos que, com passa amb la majoria de gossos de la seva raça, ho tindrà molt difícil per ser adoptat malgrat ser un gos fantàstic. Si el voleu conèixer podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Buzz es un perro muy joven, con mucha energía, con muchísimas ganas de vivir, muy juguetón y extremadamente cariñoso con las personas. Un muy buen perro que. como pasa con la mayoría de perros de su raza, lo tendrá muy difícil para ser adoptado aún y siendo un perro fantástico. Si le queréis conocer podéis preguntar por él escribiendo a  [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet