hello! my name is

TEKY

Breed

Mestis-pitbull

Size

Large

Age

5y 1m 29d

In shelter since

22-03-2018

Color

Marro clar-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

31385


Description

CATALÀ:

En Teky és un gos que té un caràcter molt bo amb les persones. Va arribar mort de gana i per aquest motiu quan està amb el seu menjar no tolera la presència dels altres gossos, però amb la gent, fins i tot si hi ha menjar pel mig, és un encant. És un bon gos que mereix trobar una bona família que li vulgui donar una segona oportunitat. Si el voleu conèixer, podeu anar directament al refugi o bé podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Teky es una preciosidad y tiene un caràcter muy bueno con las personas. Llegó a nuestra protectora muerto de hambre, y por este motivo cuando está con su comida no tolera la presencia de otros perros, pero con la gente, incluso con comida de por medio, es un encanto. Es un buen perro que merece encontrar una buena familia que le quiera dar una segunda oportunidad. Si le queréis conocer podéis ir directamente al refugio, o bien podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet