BALOO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BALOO

Breed

American pit bull terrier

Size

Large

Age

7y 1m 20d

In shelter since

04-02-2018

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

31045


Description

CATALÀ:
En Baloo ja fa molt temps que espera una família. Quan va arribar era un gos molt insegur: no entenia perquè havia acabat a una gossera... Però ara el bo del Baloo és un gos molt tranquil i molt carinyós amb les persones. Amb els altres gossos no hi acaba de tenir bona relació, però fora d'això és un encant de gos que mereix trobar una família que se l'estimi molt i li doni l'oportunitat de demostrar que és un gos fantàstic... Mireu més enllà de la seva raça i deixeu-vos enamorar pel preciós Baloo... Podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Baloo ya lleva mucho tiempo esperando una familia. Cuando llegó era un perro muy inseguro: no entendía porque había acabado en una perrera... Pero ahora el bueno de Baloo es un perro muy tranquilo y muy cariñoso con las personas. Con los otros perros no acaba de tener buena relación, pero por lo demás es un encanto de perro que merece encontrar una familia que lo quiera mucho y le dé la oportunidad de demostrar que es un perro fantástico... Mirad más allá de su raza y dejaros enamorar por el precioso Baloo... Podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet