BALOO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BALOO

Breed

American pit bull terrier

Size

Large

Age

7y 8m

In shelter since

04-02-2018

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

31045


Description

CATALÀ:
URGENT! Ja fa 3 anys que el Baloo va ser abandonat... És un dels gossos més invisibles de tota la protectora, tot i ser un dels gossos que més necessiten la companyia i el contacte humà...És un gos molt tranquil, ideal per un pis, però no pot conviure amb altres animals. Si us pregunteu si un gos pot emmalaltir per la tristesa, el cas del Baloo n'és una prova vivent: cada dia està més prim i no hi ha manera que guanyi pes, i malgrat això, mèdicament no té res rellevant.... Tot i això temem que acabi emmalaltint si no li trobem aviat una família... Si us plau, si esteu pensant en adoptar, no descarteu al Baloo per la seva raça, doneu-li almenys la possibilitat de demostrar-vos el bon gos que és ... Si esteu pensant en adoptar ajudeu-nos a salvar en Baloo de la tristesa... Escriviu preguntant per ell a [email protected] indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
URGENTE! Hace ya 3 años que Baloo fue abandonado... Es uno de los perros más invisibles de toda la protectora, a pesar de ser uno de los perros que más necesitan la compañía y el contacto humano... Es un perro muy tranquilo, ideal para un piso, pero no puede convivir con otros animales. Si os preguntáis si un perro puede enfermar de tristeza, el caso de Baloo es una prueba viviente: cada día está más delgado y no hay manera de que gane peso, y a pesar de esto, médicamente no tiene nada relevante.... Aun así tememos que acabe por enfermar si no le encontramos pronto una familia... Por favor, si estáis pensando en adoptar, no descarteis a Baloo por su raza, dadle al menos la oportunidad de demostraros lo buen perro que es... Si estáis pensando en adoptar, ayudadnos a salvar a Baloo de la tristeza... Escribid preguntando por él a [email protected] indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet