CLAY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CLAY

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

4y 10m 20d

In shelter since

02-02-2018

Color

Tigrat marro/blanc

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

31038


Description

CATALÀ:
En Clay és un dels gossos més bons i dolços que tenim a la protectora. És un veritable encant! Però tot i ser tan bo, porta anys esperant que algú es fixi en ell. Per què? Doncs perquè els gossos de la seva raça sempre ho tenen difícil, però si a més a més són de color negre, que algú es fixi en ells és quasi un miracle.... Però si algú de vosaltres està pensant en adoptar un gos, només us demanem que no el descarteu sense més: veniu-lo a conèixer i deixeu-vos enamorar.... És un gos realment fantàstic!!!! Si voleu saber més coses del bo del Clay, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Clay es uno de los perros más buenos y dulces que tenemos en la protectora. ¡Es un verdadero encanto! Pero a pesar de ser tan bueno, lleva años esperando que alguien se fije en él. ¿Por qué? Pues porque los perros de su raza siempre lo tienen difícil, pero si además son de color negro, que alguien se fije en ellos es casi un milagro.... Pero si alguno de vosotros está pensando en adoptar un perro, sólo os pedimos que no lo descartéis sin más: venidlo a conocer y dejaos enamorar.... ¡Es un perro realmente fantástico!!!! Si queréis saber más cosas del bueno de Clay, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet