BRONDI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BRONDI

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

4y 1m 18d

In shelter since

01-06-2021

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

30974


Description

CATALÀ:
La Brondi és una gosseta molt joveneta que va ser adoptada quan no tenia ni l'any: era encara una "nena petita"... Ara, amb 4 anys, l'han tornada al refugi perquè han de marxar del país i no la poden portar amb ells. Com és la Brondi? Doncs és una gosseta molt bona, amb un caràcter fantàstic, conviu molt bé amb els altres gossos, passeja molt bé i li agraden els nens. És una molt bona gosseta per qui busquem amb urgència una família que li vulgui donar una nova llar, perquè no volem que perdi el seu bon caràcter per estar massa temps a un refugi d'animals. Si voleu adoptar una gosseta molt bona i que necessita molt trobar una família, podeu preguntar per la bona de la Brondi escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Brondi es una perrita muy jovencita que fue adoptada cuando no tenía ni un año: era todavía una "niña pequeña"... Ahora, con 4 años, la han devuelto al refugio porque tienen que irse del país y no la pueden llevar con ellos. ¿Cómo es Brondi? Pues es una perrita muy buena, con un carácter fantástico, convive muy bien con los otros perros, pasea muy bien y le gustan los niños. Es una muy buena perrita para la que buscamos con urgencia una familia que le quiera dar un nuevo hogar, porque no queremos que pierda su buen carácter por pasar demasiado tiempo en un refugio de animales. Si queréis adoptar a una perrita muy buena y que necesita mucho encontrar una familia, podéis preguntar por la buena de Brondi escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet