hello! my name is

POQUI ARA DANA

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

6y 10m 20d

In shelter since

13-12-2019

Color

Negre -atigrat

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

30699


Description

CATALÀ:
La Poqui és una gossa extremadament simpàtica amb la gent. Des del primer moment ens va explicar a la seva manera que no volia saber res dels altres gossos, però també des del primer moment va demostrar que li encanta la gent: és molt carinyosa i juganera i li encanten els nens. És una d'aquelles gossetes que semblen invisibles, perquè ningú pregunta per ella... I és una gossa de mida mitjaneta!!! Si li voleu donar una oportunitat a la preciosa Poqui, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Poqui es una perrita extremadamente simpática con la gente. Desde el primer momento nos explicó a su manera que no quería saber nada de los otros perros, pero también desde el primer momento demostró que le encanta la gente: es muy cariñosa y juguetona y le encantan los niños. Es una de aquellas perritas que parecen invisibles, porque nadie pregunta por ella... Y es una perrita de tamaño medianito!!! Si le queréis dar una oportunidad a la preciosa Poqui, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet