hello! my name is

POQUI ARA DANA

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

6y 5m 29d

In shelter since

13-12-2019

Color

Negre -atigrat

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

30699


Description

CATALÀ:

La Poki és una gossa encara molt joveneta. Des del primer moment ens va explicar a la seva manera que no volia saber res dels altres gossos, però també des del primer moment va demostrar que li encanta la gent: és molt carinyosa i juganera i li encanten els nens. Si li voleu donar una oportunitat a la preciosa Poqui, la podeu venir a conèixer al refugi o podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Poqui és una perra muy jovencita. Desde el primer momento nos explicó a su manera que no quería saber nada de los demás perros, pero también desde el primer momento demostró que le encanta la gente: es muy cariñosa y juguetona y le encantan los niños. Si le queréis dar una oportunidad, la podéis venir a conocer al refugio, o podéis preguntar por ella escribiendo a  [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet