ROCKY ARA WHISKY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROCKY ARA WHISKY

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

4y 11m 27d

In shelter since

14-10-2021

Color

Negre-foc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

30679


Description

CATALÀ:
En Whisky va ser adoptat fa més de dos anys, i ara torna a ser al refugi per un canvi de domicili dels seus adoptants... No volem entrar en raons ni debats, només volem que el pobre Whisky trobi al més aviat possible una nova família... Com és en Whisky? Un gos molt carinyós amb la gent, també amb nens. A casa es porta molt bé, i és obedient i molt bon nen! Quines limitacions té? No tolera els altres gossos ni els gats, li fan por els petards i s'espanta si el sorprenen... És un bon gos que mereix trobar una nova família: ara mateix està molt trist i desubicat 😢... Si li voleu donar una nova oportunitat a un gos que ho necessita molt, podeu preguntar per Whisky escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Whisky fue adoptado hace más de dos años, y ahora vuelve a estar en el refugio por un cambio de domicilio de sus adoptantes... No queremos entrar en discusiones ni debates, solo queremos que el pobre Whisky encuentre lo antes posible una nueva familia... ¿Cómo es Whisky? Un perro muy cariñoso con la gente, también con niños. En casa se porta muy bien, es obediente y muy buen niño! ¿Qué limitaciones tiene? No tolera a los otros perros ni los gatos, le dan miedo los petardos y se asusta si lo pillan desprevenido... Es un buen perro que merece encontrar una nueva familia: ahora mismo está muy triste y desubicado 😢... Si le queréis dar una nueva oportunidad a un perro que lo necesita mucho, podéis preguntar por Whisky escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet