hello! my name is

BADY

Breed

Mestis brac alemany

Size

Large

Age

7y 20d

In shelter since

14-10-2018

Color

Marro

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

30671


Description

CATALÀ:
En Bady és un gos preciós, actiu i amb molta vida, però un passat difícil l'ha convertit en un gos molt insegur. Davant de gestos imprevistos i de situacions i persones que desconeix, reacciona de manera descontrolada. Amb els altres gossos i amb les persones que coneix, és carinyós i divertit, però les seves inseguretats fan que no sigui fàcil trobar algú que el vulgui adoptar. Cal dir que cada vegada més voluntaris es guanyen la seva confiança. Mica en mica, però va millorant... Estem segurs que a una casa i amb una família que vulgui confiar en ell i li doni el temps que necessita, serà un company de vida fantàstic! Si voleu ajudar un gos que ho necessita molt, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bady es un perro precioso, activo y con mucha vida, pero un pasado difícil lo ha convertido en un perro muy inseguro. Ante gestos imprevistos y delante de situaciones y personas que desconoce, reacciona de manera descontrolada. Con los demás perros y con las personas que conoce es cariñoso y divertido, pero sus inseguridades hacen que no sea fácil encontrar a alguien que lo quiera adoptar. Hay que decir que cada vez más voluntarios se ganan su confianza. Poco a poco, pero va mejorando... Estamos convencidos que en una casa y con una familia que quiera confiar en él y le dé el tiempo que necesita, será un compañero de vida fantástico! Si queréis dar una oportunidad al bueno de Bady, podéis preguntar por él escribiendo a  [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet