BADY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BADY

Breed

Mestis brac alemany

Size

Large

Age

8y 10m 8d

In shelter since

14-10-2018

Color

Marro

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

30671


Description

CATALÀ:
En Bady és un gos preciós i amb molta vida, però un passat difícil l'ha convertit en un gos molt insegur. Per culpa del seu passat no té bones reaccions amb persones desconegudes, però un cop et coneix és un gos molt carinyós i obedient. Amb els altres gossos i amb les persones que coneix, és carinyós i divertit, però les seves inseguretats fan que no sigui fàcil trobar algú que el vulgui adoptar. Cal dir que cada vegada més voluntaris es guanyen la seva confiança. Mica en mica, però va millorant... Estem segurs que a una casa i amb una família que vulgui confiar en ell i li doni el temps que necessita, serà un company de vida fantàstic! Si voleu ajudar un gos que ho necessita molt, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bady es un perro precioso y muy vital, pero un pasado difícil lo ha convertido en un perro muy inseguro. Por culpa de su pasado no tiene buenas reacciones con personas desconocidas, pero cuando te conoce es un perro muy cariñoso y obediente. Con los demás perros y con las personas que conoce es cariñoso y divertido, pero sus inseguridades hacen que no sea fácil encontrar a alguien que lo quiera adoptar. Hay que decir que cada vez más voluntarios se ganan su confianza. Poco a poco, pero va mejorando... Estamos convencidos que en una casa y con una familia que quiera confiar en él y le dé el tiempo que necesita, será un compañero de vida fantástico! Si queréis dar una oportunidad al bueno de Bady, podéis preguntar por él escribiendo a  info@protectoramataro.org , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet