hello! my name is

RED

Breed

Mestis

Size

Large

Age

5y 5m 20d

In shelter since

02-08-2018

Color

Marro-negre

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

30219


Description

CATALÀ:
El Red és un gos preciós. Té un caràcter molt afable quan et coneix, però devant de desconeguts es torna desconfiat i protector de lo seu. El bo del Red necessita una família que vulgui tenir la paciència de conquistar la seva confiança i ajudar-lo a confiar amb les persones desconegudes i amb els entorns nous. És un bon gos que no ho té fàcil, però procurarem fer tot el possible per ajudar-lo a trobar una família. Ara mateix està a una casa d'acollida, però no volem que hagi de tornar al refugi... Si li voleu donar una oportunitat al preciós Red, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:

Red es un perro precioso. Tiene un carácter muy afable cuando te conoce, pero ante desconocidos se vuelve desconfiado y protector de lo suyo. El bueno de Red necesita una familia que tenga la paciencia de conquistar su confianza y ayudarlo a confiar en las personas desconocidas y en los entornos nuevos. Es un buen perro que no lo tiene fácil, pero procuraremos hacer todo lo posible para ayudarlo a encontrar una familia. Ahora está en una casa de acogida temporal, pero no queremos que tenga que voler al refugio. Si le queréis dar una oportunidad al precioso Red, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet