LAC - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

LAC

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4y 6m 25d

In shelter since

22-09-2017

Color

Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

30122


Description

CATALÀ:
La Lac és una gateta amb un caràcter una mica desconfiat. Quan es relaxa li agrada molt jugar i respon molt bé als premis. Amb el gats hi té una convivència molt bona. La Lac necessita una família que vulgui apostar per ella, que la vugui ajudar a confiar. Millor una família amb experiència i sense nens. Si li voleu donar una oportunitat a la Lac, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lac es una gatita con un carácter un poco desconfiado. Cuando se relaja le gusta mucho jugar y responde muy bien a los premios. Con los demás gatos tiene una convivencia muy buena. Lac necesita una familia que quiera apostar por ella, que la quiera ayudar a confiar. Mejor una familia con experiencia y sin niños. Si le queréis dar una oportunidad a Lac, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet