hello! my name is

KORFU ARA NIKA

Breed

Mestis de pit bull

Size

Medium

Age

5y 3m 19d

In shelter since

25-07-2019

Color

Marro-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

29810


Description

CATALÀ:

La Korfu és una gossa amb molt bon caràcter i pot conviure amb altres gossos, però és molt jove i necessita una família que li pugui donar l'activitat necessària. La podeu venir a conèixer al refugi o podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Korfu es una perra con muy buen carácter y puede convivir con otros perros, pero es muy joven y necesita una familia que le pueda dar la actividad necesaria. La podéis venir a conocer al refugio, o podéis preguntar por ella escribiendo a  [email protected]


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet