KORFU ARA KORA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KORFU ARA KORA

Breed

Mestis de pit bull

Size

Medium

Age

6y 17d

In shelter since

10-02-2021

Color

Marro-blanc

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

29810


Description

CATALÀ:
La Korfu és una gossa amb molta energia, molt simpàtica amb les persones i ha conviscut al refugi amb més gossos. Creiem que amb una bona adaptació podria compartir espai amb altres gossos. Qui li vol donar una oportunitat a aquesta gossa tan maca? Forma part de la campanya dels qui ningú vol. Si voleu saber més coses de la princesa Korfu, podeu escriure a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. No deixeu que perdi la seva alegria tancada a una gàbia...
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Korfu es una perrita con mucha energía, muy simpática con la gente y ha convivido en el refugio con otros perros. Creemos que con una buena adaptación podría compartir espacio con otros perros. ¿Quién quiere darle una oportunidad a esta preciosa perrita? Forma parte de la campaña de los que nadie quiere. Si queréis saber más sobre ella, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. No dejéis que pierda su alegría encerrada en una jaula...
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet