hello! my name is

ONIX

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 9m 21d

In shelter since

21-09-2020

Color

Gris

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

29785


Description

CATALÀ:
L'Ònix és un gatet que va ser adoptat quan era molt jovenet, no tenia ni l'any. Després de tres anys ens l'han tornat perquè jugava tirant-se a les cames: és un cas clar de no saber entendre el joc dels cadells i de no saber vehicular aquest joc, però sobretot és un cas clar de no saber demanar ajuda quan es necessita: si ens ho hagués dit, quan va començar el problema, segur que l'haguéssim pogut ajudar i ara l'Ònix encara seria a casa seva.... Però ara torna a ser amb nosaltres.... A la gatera es mostra molt juganer i sociable amb tothom, cuidadores i voluntaris, i estem segurs que amb una família que entengui una miqueta el llenguatge dels gats, serà un company de vida perfecte. Si li voleu donar una oportunitat, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Onix es un gatito que fue adoptado cuando era muy jovencito, no tenía ni el año. Después de tres años nos lo han devuelto porque jugaba tirándose a las piernas: es un caso claro de no saber entender el juego de los cachorros y de no saber vehicular este juego, pero sobre todo es un caso claro de no saber pedir ayuda cuando se necesita: si nos lo hubiera dicho cuando empezó el problema, seguro que hubiéramos podido ayudar y ahora Onix todavía estaría en su casa.... Pero ahora vuelve a estar con nosotros.... En la gatera se muestra muy juguetón y sociable con todo el mundo, cuidadoras y voluntarios, y estamos seguros que con una familia que entienda un poquito el lenguaje de los gatos, será un compañero de vida perfecto. Si le queréis dar una oportunidad, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet