ONIX - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

ONIX

Breed

Europea

Size

Medium

Age

6y 29d

In shelter since

06-01-2021

Color

Gris

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

29785


Description

CATALÀ:
L'Ònix té 4 anys i és un gat que va ser adoptat quan era molt jovenet, encara no tenia ni l'any. Després de 3 anys ens el van tornar per problemes de comportament: no té control de la mossegada.
És un gat que ha tingut una mala socialització i, sobretot, una mala experiència amb qui va ser la seva família, que no el va saber entendre. L'Ònix és un gat que busca molt la teva companyia, però no vol que se'l molesti massa. A més a més, és molt espantadís i qualsevol soroll o moviment no previsible per ell, o un to de veu una mica més alt pot fer que s'espanti i mossegui.
És per això que s'ha valorat amb l'equip veterinari que necessita un entorn molt tranquil, sense nens, sense gent gran i sense més animals. La família que el vulgui adoptar ha de ser molt conscient que no és un cas fàcil, per això és molt important que hagin tingut experiència prèvia amb gats amb problemes de comportament; s'hauran d'implicar molt i hauran de treballar amb un etòleg des del primer moment. No volem que marxi i en unes setmanes o mesos torni al refugi... Volem que tingui una segona oportunitat i algú es comprometi amb ell de per vida. Si li voleu donar una oportunitat a l'Ònix, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ónix tiene 4 años. Fue adoptado de muy jovencito, de hecho todavía no había cumplido ni el año. Después de 3 años nos lo volvieron por problemas de comportamiento: no tiene control del mordisco.
Es un gato que ha tenido una mala socialización y, sobre todo, una mala experiencia con quién fue su familia, que no lo supo entender. Ónix es un gato que busca mucho la compañía, pero no quiere ser molestado. Además es muy asustadizo y cualquier ruido o movimiento no previsible para él, o un tono de voz más alto de la cuenta, pueden asustarlo y puede acabar mordiendo.
Dada la situación de Ónix, se ha valorado con el equipo veterinario que necesita un entorno muy tranquilo, sin niños, sin gente mayor y sin más animales. La familia que lo quiera adoptar tiene que ser muy consciente que no es un caso fácil, por eso es muy importante que hayan tenido experiencia previa con gatos con problemas de comportamiento; se tendrán que implicar mucho y tendrán que trabajar con un etólogo desde el primer momento. No queremos que se marche y en unas semanas o meses vuelva al refugio... Queremos que tenga una segunda oportunidad y que alguien se comprometa con él de por vida. Si le queréis dar una oportunidad a Ónix, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet