hello! my name is

PEPON

Breed

Mestis de boxer

Size

Large

Age

3y 11m 19d

In shelter since

21-12-2019

Color

Blanc-tigrat marro

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

29756


Description

CATALÀ:

En Pepon és un gos ple d'energia, molt divertit i amb molta curiositat per veure món i poder-ho conèixer tot. És molt obedient i presenta el caràcter típic dels bòxers. En Pepon és un gos ideal per a parelles actives que tinguin ganes de compartir la seva activitat amb un company tan guapo com el bo del Pepon. El podeu venir a conèixer directament al refugi, o podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Pepon es un perro lleno de energía, muy divertido y con mucha curiosidad para ver mundo y poderlo conocer todo. Es muy obediente y presenta el carácter típico de los bóxers. Pepon es un perro ideal para parejas activas que tengan ganas de compartir su actividad con un compañero tan guapo como el bueno de Pepon. Lo podéis venir a conocer directamente al refugio, o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet