PEPON - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

PEPON

Breed

Mestis de boxer

Size

Large

Age

5y 20d

In shelter since

21-12-2019

Color

Blanc-tigrat marro

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

29756


Description

CATALÀ:
En Pepon és un gos ple d'energia, molt divertit i amb molta curiositat per veure món i poder-ho conèixer tot. És molt obedient i presenta el caràcter típic dels bòxers. En Pepon és un gos ideal per a parelles actives que tinguin ganes de compartir la seva activitat amb un company tan guapo com el bo del Pepon. Podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Pepon es un perro lleno de energía, muy divertido y con mucha curiosidad para ver mundo y poderlo conocer todo. Es muy obediente y presenta el carácter típico de los bóxers. Pepon es un perro ideal para parejas activas que tengan ganas de compartir su actividad con un compañero tan guapo como el bueno de Pepon. Podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet