GINGEBRE - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

GINGEBRE

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5y 7m 6d

In shelter since

27-06-2017

Color

Negre

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

29649


Description

CATALÀ:
El Gingebre va arribar amb la seva germaneta, la Peppermint, que ja va tenir la sort de ser adoptada. El Gingebre és un gatet una mica poruc que fuig si t'acostes massa ràpid. Però mostra interés si t'hi acostes amb calma i suavitat. Necessita una família amb experiència amb gats, millor sense nens, que li doni el temps i l'espai que ell requereix. Si algú l'hi vol donar l'oportunitat de viure per sempre feliç a una llar, pot preguntar per ell escrivint a  info@protectoramataro.org , indicant el telèfon per poder-hi contactar.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gingebre llegó con su hermanita, Peppermint, que ya tuvo la suerte de ser adoptada. Gingebre es un gatito un poco miedoso que huye si te acercas demasiado rápido. Pero muestra interés si te acercas con calma y suavidad. Necesta una familia con experiencia en gatos, mejor sin niños, que le dé todo el tiempo y el espacio que requiere. Si alguien le quiere dar la oportunidad de vivir feliz para siempre en un hogar, puede preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org , indicando el teléfono para poder contactar fácilmente.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet