SUSHI ARA KLAUS - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

SUSHI ARA KLAUS

Breed

Europea

Size

Medium

Age

8y 11m 17d

In shelter since

02-12-2021

Color

Tigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

29645


Description

CATALÀ:
En Sushi és un gatet ja gran que ha estat abandonada a la protectora juntament amb la seva companya, la Nesta. Tots dos van arribar molt espantats i sense entendre absolutament res, i han estat uns quants dies amagats i sense voler menjar. Ara ja comencen a deixar-se tocar i agraeixen les carícies. És molt urgent trobar una família per a ells, si fos conjunta seria un somni, però lo important és trobar famílies per a ells, encara que sigui per separat. Si us plau, si voleu adoptar un gat que ho necessita molt, pregunteu pel Sushi, o pel Sushi i la Nesta!, escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Sushi es un gatito ya mayor que ha sido abandonada en la protectora junto con su compañera Nesta. Los dos llegaron muy asustados y sin entender absolutamente nada, y han estado varios días escondidos y sin querer comer. Ahora ya empiezan a dejarse tocar y agradecen las caricias. Es muy urgente encontrar una familia para ellos, si fuese conjunta sería un sueño, pero lo importante es encontrar familias para ellos, aunque sea por separado. Por favor, si queréis adoptar a un gato que lo necesita mucho, preguntad por Sushi, o por Sushi y Nesta!, escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet