BRUC - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BRUC

Breed

Mestis

Size

Large

Age

7y 10m 6d

In shelter since

04-07-2017

Color

Tigrat

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

29597


Description

CATALÀ:
En Bruc és un gos molt jove i amb molta energia. El vam trobar perdut per Mataró i vam poder localitzar el seu propietari perquè portava xip, però vivien els dos al carrer i va decidir cedir-lo. En Bruc és un gos independent i tímid, però també una mica desconfiat i insegur. No li agraden les zones amb massa gent i no reclama massa l'atenció de les persones que no coneix. Les inseguretats del Bruc no li posen gens fàcil que alguna família el vulgui adoptar... Ara mateix està a una casa d'acollida, però no volem que hagi de tornar al refugi... Si li voleu donar una oportunitat al preciós Bruc, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bruc es un perro muy joven y con mucha energía. Lo encontramos perdido por Mataró y pudimos localizar a su propietario porque llevaba chip; pero vivían los dos en la calle y decidió cederlo. Bruc es un perro independiente y tímido, pero también un poco desconfiado e inseguro. No le gustan las zonas con demasiada gente y prácticamente no reclama la atención de las personas que no conoce. Las inseguridades de Bruc no le ponen nada fácil que alguna familia lo quiera adoptar... Ahora está en una casa de acogida temporal, pero no queremos que tenga que voler al refugio. Si le queréis dar una oportunidad al precioso Bruc, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet