hello! my name is

NOIR

Breed

Mestis de pit bull

Size

Large

Age

3y 11m 20d

In shelter since

23-08-2017

Color

Negre

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

29569


Description

CATALÀ:
La Noir és una gossa amb un càcter "adolescent". És una gossa plena d'energia, molt divertida i amb molta curiositat per veure món i poder-ho conèixer tot. Té molt bon caràcter i conviu molt bé amb altres gossos. El cas de la Noir ens fa molta pena, perquè va arribar que no tenia ni un any, i està creixent al refugi... La Noir és una gossa ideal per familíes actives que tinguin ganes de compartir la seva vida amb una companya tan guapa com la Noir. Podeu preguntar per ella escrivint a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Noir es una perra con carácter de "adolescente". Es una perra llena de energía, muy divertida y con mucha curiosidad por ver mundo y conocerlo todo. Tiene un carácter muy bueno y convive muy bien con los demás perros. El caso de Noir nos da mucha pena, porqué cuando llegó no tenía ni 1 año, y está creciendo en el refugio... Noir es una perra ideal para familias activas que tengan ganas de compartir su actividad con una compañera tan guapa como la preciosa Noir. Podéis preguntar por ella escribiendo a  [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet