SAIKA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

SAIKA

Breed

Mestis american

Size

Large

Age

9y 4m 29d

In shelter since

03-03-2019

Color

Blanc-marro clar

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

29457


Description

CATALÀ:
La Saika ens va arribar en unes condicions lamentables i molt espantada... És una bona gossa però al refugi cada dia està més estressada... És una gosseta que no ha tingut un passat gens bo i és molt insegura i s'excita amb molta facilitat. Busquem per a ella una família, millor sense nens, que li pugui oferir a la Saika un espai tranquil i segur i molt d'amor, i que tingui la paciència i la capacitat per fer-li entendre que ja no ha de preocupar-se per res... Des de la protectora donarem tot el suport necessari per a la seva adaptació. Si li voleu donar una oportunitat a una gosseta que ho necessita molt, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Saika nos llegó en unas condiciones lamentables y muy asustada... Es una buena perra pero en el refugio cada día está más estresada... Es una perrita que no ha tenido un pasado nada bueno y es muy insegura y se excita con mucha facilidad. Buscamos para ella una familia, mejor sin niños, que le pueda ofrecer a Saika un espacio tranquilo y seguro y mucho amor, y que tenga la paciencia y la capacidad para hacerle entender que ya no tiene que preocuparse por nada... Desde la protectora daremos todo el apoyo necesario para su adaptación. Si le queréis dar una oportunidad a una perrita que lo necesita mucho, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet