NOW - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

NOW

Breed

Europea

Size

Medium

Age

10y 11m 12d

In shelter since

25-05-2017

Color

Blanc-negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

29428


Description

CATALÀ:
En Now és un gatet molt tímid i desconfiat. Prové d'una colònia i té força por de les persones. Però es troba prou a gust a gatera, on ha fet la seva colla d'amics (Noah, Macbeth, Genesis, Neptuno, Thunder i especialment Cintia, tots ells força tímids també). És molt sociable amb tots els gats. El Now ja és grandet d'edat i la gatera no és el millor lloc per envellir... Necessita uns adoptants molt generosos que vulguin ajudar-lo. Qui l'adopti tindrà tot el suport etològic que necessiti des de la nostra protectora. Podeu preguntar per ell enviant un correu a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Now es un gato muy tímido y desconfiado. Viene de una colonia y tiene bastante miedo de las personas. Pero se ha adaptado bastante bien a la gatera, donde ha hecho ya un grupo de amigos (Noah, Macbeth, Genesis, Neptuno, Thunder y especialmente Cintia, todos ellos muy tímidos también). Es muy sociable con todos los gatos. Now ya es mayor de edad y el refugio no es el mejor lugar para envejecer... Necesitamos para él unos adoptantes muy generosos que quieran ayudarlo. Quien le adopte tendrá todo el apoyo etológico que necesite desde nuestra protectora. Podéis preguntar por él enviando un correo a  [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet