hello! my name is

TAYSON

Breed

Mestis

Size

Large

Age

9y 9m 22d

In shelter since

11-05-2017

Color

Blanc-marro

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

29346


Description

CATALÀ:

En Tayson és un mestís de pointer i presenta el nervi propi d'aquesta raça. És un gos sociable amb les persones i agraeix les atencions i les carícies. En el refugi no ho està passant massa bé, ja que que és un gos amb molta energia i necessita activitat. És un bon gos que nomes necessita una mica de paciència, exercici i molt d'amor! Si li voleu donar una oportunitat al Tayson, només cal que escriviu a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Tayson es un mestizo de pointer y presenta el nervio propio de esta raza. Es un perro sociable con las personas y agradece las atenciones y las caricias. En el refugio no lo está pasando demasiado bien, ya que es un perro con mucha energía y necesita actividad. Es un buen perro que sólo necesita un poco de paciencia, ejercicio y mucho amor. Si le queréis dar una oportunidad a Tayson, podéis escribir preguntando por él a  [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet