hello! my name is

TONIO

Breed

Mestis american

Size

Large

Age

7y 4m 26d

In shelter since

01-05-2017

Color

Marro

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

29318


Description

CATALÀ:

En Tonio és un gos molt sociable i molt bo amb les persones, de fet el que més agraeix és estar amb gent, motiu pel qual un refugi d'animals no és el lloc més apropiat per ell. En Tonio va aribar ple de ferides, i tot sembla indicar que no va tenir massa bona vida... Malgrat tot és un gos molt agraït i adora les carícies de les persones... Si el voleu conèixer, només cal que aneu al refugi, o també podeu preguntar per ell escrivint a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Tonio es un perro muy sociable y muy bueno con las personas, de hecho lo que más agradece es estar con gente, motivo por el cual un refugio de animales no es el lugar más apropiado para él. Tonio llegó lleno de heridas, y todo parece indicar que no tuvo una vida demasiado amable.... A pesar de ello es un perro muy agradecido y adora las caricias de las personas... Si le queréis conocer, no tenéis más que ir al refugio, o también podéis preguntar por él escribiendo a  [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet