NOAH - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

NOAH

Breed

Europea

Size

Medium

Age

14y 2m 14d

In shelter since

19-03-2017

Color

Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

29036


Description

CATALÀ:
En Noah va arribar amb molta por, és un gat bastant gran d’edat i de mida. Encara no deixa que ens acostem gaire, però ja paseja tranquilament per gatera. Té molt bona relació amb altres gats i ja ha fet la seva colla d'amics (Now, Neptuno, Macbeth, Genesis i Thunder, tots ells molt tímids també). No podem dir que per ara estigui gaudint massa de la companyia humana, tot i que ha millorat força. Qui se'l vulgui endur a casa haurà de deixar-li molt d'espai i ser molt pacient fins que el Noah agafi confiança. Si li voleu donar una oportunitat al Noah, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Noah llegó con mucho miedo a nuestro refugio, es un gato bastante mayor de edad y de tamaño. Aún no deja que nos acerquemos demasiado, pero ya pasea tranquilamente por la gatera. Tiene muy buena relación con otros gatos y ya tiene su grupo de amigos (Now, Neptuno, Macbeth, Genesis y Thunder, todos ellos muy tímidos también). No podemos decir que por ahora esté disfrutando mucho de la compañía humana, aunque ha mejorado bastante. Quien quiera adoptarlo tendrá que dejarle mucho espacio y ser muy paciente hasta que Noah pueda coger confianza. Si le queréis dar una oportunidad a Noah, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet