hello! my name is

SAGA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

13y 4m 29d

In shelter since

29-01-2017

Color

Negre

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

28769


Description

CATALÀ:

La Saga és una gata ja molt grandeta que vàrem trobar perduda pels carrers de Mataró. És una gata timideta, però estem segurs que amb una mica de paciència podrà millorar, i per això necessita una família que li vulgui donar el temps que necessita per agafar confiança i poder ser feliç en una llar. Amb els altres gats no té cap problema de convivència. Millor sense nens. Si li voleu donar una oportunitat, la podeu venir a conèixer a la nostra gatera, o podeu preguntar per ella escrivint a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. Qui l'adopti tindrà tot el recolzament que necessiti per facilitar una bona adaptació a la nova llar.

ESPAÑOL:

Saga es una gata ya muy mayor que encontramos perdida por las calles de Mataró. Es una gata timidita, pero estamos seguros que con un poco de paciencia podrá mejorar, y por eso necesita una familia que le quiera dar el tiempo que necesita per coger confianza y poder ser feliz en un hogar. Con los demás gatos no tiene ningún problema de convivencia. Mejor una familia sin niños. Si le queréis dar una oportunidad, la podéis venir a conocer a nuestra gatera, o podéis preguntar por ella escribiendo a  [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. Quien la adopte tendrá todo el apoyo que necesite per facilitar una buena adaptación al nuevo hogar.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet