NEPTUNO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

NEPTUNO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

13y 3m 19d

In shelter since

18-06-2017

Color

Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

28633


Description

CATALÀ:

En Neptuno és un gat que ens va arribar d'una colònia. Al començament pràcticament no el veiem, ara ja es paseja tranquil per tota la gatera. No li agrada gaire el contacte amb les persones, però ha anat millorant. També és una mica dominant amb altres gats, als que sol empaitar. Ja té una edat i, encara que estigui saníssim, comença a necessitar les comoditats d'una llar. Una llar especial, on pugués sortir a l'exterior sense que hi hagués el perill de que s'escapés, però que li procurés l'oportunitat de passar estones a l'aire lliure que ell tant estima. Per a ell busquem una família amb experiència, que estigui disposada a oferir-li generosament un lloc on viure sense demanar res a canvi. Millor sense nens.  Si li voleu donar una oportunitat al Neptuno, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Neptuno es un gato que nos llegó de una colonia callejera. Al principio prácticamente no lo veíamos, ahora ya se pasea tranquilo por toda la gatera. No le gusta demasiado el contacto con las personas, pero ha ido mejorando. También es un poco dominante con otros gatos, a los que persigue a ratos. Ya tiene una edad y, aunque esté sanísimo, comienza a necesitar la comodidad de un hogar. Un hogar especial, donde pueda salir al exterior sin que exista el peligro de que se escape, pero que le proporcione la oportunidad de pasar ratos al aire libre, cosa que le encanta. Para él buscamos una familia con experiencia, que esté dispuesta a ofrecerle generosamente un lugar donde vivir sin pedir nada a cambio. Mejor sin niños. Si le queréis dar una oportunidad a Neptuno, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet