hello! my name is

SIMBA

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

6y 3m

In shelter since

25-09-2016

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

28113


Description

CATALÀ:
En Simba és un gos amb una trista història. Va arribar a la nostra protectora provinent de benestar social, donat que la mare del propietari afirmava que el seu fill estava incapacitat per tenir-lo. Quan va arribar, vàrem veure que portava xip, i el propietari original va dir que li havia donat a un tercer perquè des de petit mossegava... A hores d'ara encara estem en tràmit del procediment per poder donar-lo en adopció, tot i que pot sortir en acollida.... El més greu és que el Simba és un gos que no sap què s'espera d'ell, és tímid i espantadís, i quan es creu amenaçat, marca.... El pobre Simba només necessita algú que el vulgui estimar i vulgui tenir la paciència d'ensenyar-li què s'espera d'ell... Estem segurs que amb una mica de paciència i en un entorn on el Simba se senti segur, serà un gran gos... Si algú li vol donar una oportunitat, pot preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Simba es un perro con una triste historia. Llegó a nuestra protectora procedente de bienestar social, dado que la madre del propietario afirmaba que su hijo estaba incapacitado para tenerlo. Cuando llegó, vimos que llevaba chip, y el propietario original nos dijo que lo dió a un tercero porqué desde pequeño mordía... Ahora mismo todavía estamos en trámite del procedimiento para poderlo dar en adopción, aunque puede salir en acogida.... Lo más grave es que el pobre Simba es un perro que no sabe qué se espera de él, es tímido y asustadizo, y cuando se cree amenazado, marca... El pobre Simba sólo necesita de alguien que le quiere y que quiera tener la paciencia de enseñarle qué se espera de él... Estamos seguros que con un poco de paciencia y en un entorno en el que Simba se sienta seguro, será un gran perro.... Si alguien quiere dar una oportunidad al pobre Simba, puede preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet