CARAVAGGIA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

CARAVAGGIA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5y 9d

In shelter since

05-07-2016

Color

Tigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

27503


Description

CATALÀ:
La Caravaggia és una gateta preciosa però molt desconfiada. Va ser recollida quan era només una cadelleta i ha crescut al refugi. Necessita una adoptant que tingui experiència en gats i que tingui el temps i la paciència per acostumar-la a la companyia humana. La Caravaggia està començant a respondre molt bé a la sociabilització, tot i que encara conserva la seva timidesa. Li agrada molt jugar i poc a poc va agafant confiança en les persones. Si voleu donar una oportunitat a aquesta gateta, envieu un correu preguntant per ella a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Caravaggia es una gatita preciosa pero muy desconfiada. Fue recogida cuando sólo era una cachorrita y ha crecido en el refugio. Necesita unos adoptantes que tengan experiencia en gatos y que tengan el tiempo y la paciencia para acostumbrarla a la compañía humana. Caravaggia está empezando a responder muy bien a la socialización, aunque aún conserva su timidez. Le gusta mucho jugar y poco a poco va cogiendo confianza en las personas. Si le queréis dar una oportunidad a esta gatita, podéis preguntar por ella escribiendo a  [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet