hello! my name is

ANAIS

Breed

Europea

Size

Medium

Age

10y 8m 22d

In shelter since

20-06-2016

Color

Tigrat

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

27425


Description

CATALÀ:

L'Anais és una gateta molt tímida i no se'n refia gens de les persones. Amb els altres gats no té cap problema de convivència, però és clar que o no ha viscut mai en família o ha tingut molt mala experiència. Busquem per a ella una família que li vulgui donar una oportunitat, amb experiència amb gats, millor sense nens i que vulgui fer-se seva a aquesta preciositat.Podeu venir-la a veure a la gatera o preguntar per ella escrivint a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Anais es una gatita muy tímida y no se fía de las personas. Con los demás gatos no tiene ningún problema de convivencia, pero está claro que o no ha vivido nunca en familia o ha tenido muy mala experiencia. Buscamos para ella una familia que le quiera dar una oportunidad, con experiencia con gatos tímidos, mejor sin niños y que quiera conquistar a esta preciosidad. La podéis venir a conocer a nuestra gatera o preguntar por ella escribiendo a  [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet