ANAIS - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

ANAIS

Breed

Europea

Size

Medium

Age

12y 7m 8d

In shelter since

20-06-2016

Color

Tigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

27425


Description

CATALÀ:

L'Anais és una gateta molt tímida i no se'n refia gens de les persones. Amb els altres gats no té cap problema de convivència, però és clar que o no ha viscut mai en família o ha tingut molt mala experiència. Busquem per a ella una família que li vulgui donar una oportunitat, amb experiència amb gats, millor sense nens i que vulgui fer-se seva a aquesta preciositat.Podeu preguntar per ella escrivint a  info@protectoramataro.org , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:

Anais es una gatita muy tímida y no se fía de las personas. Con los demás gatos no tiene ningún problema de convivencia, pero está claro que o no ha vivido nunca en familia o ha tenido muy mala experiencia. Buscamos para ella una familia que le quiera dar una oportunidad, con experiencia con gatos tímidos, mejor sin niños y que quiera conquistar a esta preciosidad. Podéis preguntar por ella escribiendo a  info@protectoramataro.org , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 50€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 50€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet