hello! my name is

COCO

Breed

Mestis de labrador

Size

Large

Age

7y 1m 20d

In shelter since

05-10-2015

Color

Beige o marfil-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

25807


Description

CATALÀ:

El Coco és una víctima més de la irresponsabilitat d'algunes persones.... Va ser agafat de cadell, però no va tenir cap contacte ni amb gossos ni amb persones, i ens el van portar perquè havia mossegat. Quan el vàrem veure ens vàrem esgarrifar: era un gos paralitzat per la por, amb mirada de pànic i totalment boquejat... La seva pròpia por la mostrava en forma d'agressivitat quan ens hi acostàvem... Té por a tot: a sorolls i gestos inesperats, a objectes que no coneix, a persones desconegudes. És un cas molt clar de gos no socialitzat ni en entorns, ni amb persones ni amb altres gossos... En Coco necessita una família que el vulgui ajudar i que tingui la paciència per fer-ho. Busquem per a ell una família que visqui en un entorn tranquil, sense nens i sense més gossos. Les seves cuidadores han observat que respon positivament a passejos tranquils i a ordres donades sempre amb suavitat. Si li voleu donar una oportunitat al preciós Coco, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:

Coco es una víctima más de la irresponsabilidad de algunas personas.... Fue cogido de cachorro, pero no tuvo ningún contacto ni con perros ni con personas, y nos lo trajeron porque había mordido. Cuando lo vimos por primera vez nos quedamos de piedra: era un perro paralizado por el miedo, con mirada de pánico y totalmente bloqueado... El miedo lo demostraba en forma de agresividad cuando nos acercábamos... Tiene miedo a todo: a ruidos y gestos inesperados, a objetos que no conoce y a personas desconocidas. Es un caso muy claro de perro no socializado ni en entornos, ni con personas ni con otros perros... Coco necesita una familia que lo quiera ayudar y que tenga la paciencia de hacerlo. Buscamos para él una familia que viva en un entorno tranquilo, sin niños y sin más perros. Sus cuidadoras han observado que responde positivamente a paseos tranquilos y a órdenes dadas siempre con suavidad. Si le queréis dar una oportunidad al precioso Coco, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet