YONA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

YONA

Breed

Mestis

Size

Large

Age

9y 3m 22d

In shelter since

21-08-2015

Color

Marro-negre

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

25515


Description

CATALÀ:

La Yona va arribar a la nostra protectora provinent d'un altre centre. A la seva curta vida, coneix poc més que un refugi. És una gosseta molt desconfiada i mostra por davant de les persones que no coneix. Amb mascles hi pot conviure sempre que es faci una bona adaptació. És una gosseta que necessita una família amb paciència per donar-li seguretat. La Yona ha tingut una vida molt trista, i es mereix que algú confiï en ella i li doni una oportunitat. Si voleu saber més coses sobre la preciosa Yona per ajudar una gosseta que necessita molt trobar una família que li doni confiança, podeu podeu preguntar per ella enviant un correu a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:

Yona llegó a nuestra protectora procedente de otro centro. En su corta vida, conoce poco más que un refugio. Es una perrita muy desconfiada y muestra miedo ante las personas que no conoce. Con machos puede convivir siempre que se haga una buena adaptación. Es una perrita que necesita una familia con paciencia para darle seguridad. Yona ha tenido una vida muy triste, y se merece que alguien confíe en ella y le dé una oportunidad. Si queréis saber más cosas sobre la preciosa Yona para ayudar una perrita que necesita mucho encontrar una familia que le dé confianza, podéis preguntar por ella enviando un correo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet