hello! my name is

NINFA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

11y 3m 25d

In shelter since

26-06-2015

Color

Blanc-ros

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

25081


Description

CATALÀ:

La Ninfa és una gata sènior. Tot i que molt tímida i poruga, comença a acostar-se a les persones. Ha après que amb paciència pot caure algun premi. Necessita un entorn tranquil, temps i experiència. I un adoptat que entengui que els resultats no seran immediats. També te gingivitis i segur que en una casa es podria controlar molt millor el que menja. D’entrada és desconfiada, no ha tingut una vida fàcil, però quan perd la por s’acosta bastant. Segur que en una casa i seguint les pautes correctes, la Ninfa podria millorar molt. La gatera no és el millor lloc per a gats grans. Millor famílies sense nens. Podeu venir-la a veure a la gatera o preguntar per ella escrivint a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Ninfa es una gata senior. Aunque es muy tímida y miedosa, empieza a acercarse a las personas. Ha aprendido que con paciencia puede caer algún premio. Necesita un entorno tranquilo, tiempo y experiencia, y un adoptante que sea capaz de entender que los resultados no serán inmediatos. También tiene gingivitis y seguro que en una casa se podría controlar mucho mejor lo que come. De entrada es desconfiada, no ha tenido una vida fácil, pero cuando pierde el miedo se acerca bastante. Estamos seguros que en una casa y siguiendo las pautas correctas, Nnfa mejoraría mucho. La gatera no es el mejor lugar para gatos mayores. Mejor familias sin niños. La podéis venir a conocer al refugio de cal Pilé, o podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet