KELIA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

KELIA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

10y 8m 19d

In shelter since

29-05-2015

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

24841


Description

CATALÀ:

La Kelia prové d’una colònia. Va trigar molt en deixar-se veure, sempre estava amagada. Quan intentaves acostar-te eres rebut inevitablement amb una bona bufada. Qui sap si havia tingut alguna mala experiència... La Kelia es segueix mostrant tímida, però té molta curiositat i ja es va acostant, sobretot si hi ha algun premi pel mig. Necessitarà temps, experiència i molta paciència. I potser mai serà una gata de sofà, però als seus set anys i mig, mereix també una oportunitat. Preferiblement per a gent que tingui mà amb gats desconfiats i sense nens. No té cap problema amb altres gats. Qui l'adopti tindrà tot el suport etològic que necessiti des de la nostra protectora.  Si li voleu donar una oportunitat a la preciosa Kelia, podeu preguntar per ella enviant un correu a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:

Kelia procede de una colonia de gatos. Tardó mucho tiempo en dejarse ver, siempre estaba escondida. Cuando intentabas acercarte a ella eras recibido irremediablemente con un bufido. Quien sabe si había tenido alguna mala experiencia... Kelia se sigue mostrando tímida, pero es muy curiosa y ya se va acercando, sobre todo si hay algún premio de por medio. Necesitará tiempo, experiencia y mucha paciencia. Y quizás no será nunca una gata de sofá, pero a sus siete años y medio, también merece una oportunidad. Preferiblemente para gente que tenga mano con gatos desconfiados y sin niños. No tiene ningún problema con los demás gatos. Quien la adopte, tendrá todo el apoyo que necesite por parte de nuestra protectora. Si le queréis dar una oportunidad a la preciosa Kelia, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet