hello! my name is

IBRAN

Breed

Europea

Size

Medium

Age

9y 4m 25d

In shelter since

26-05-2015

Color

Taronja

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

24826


Description

CATALÀ:

L'Ibran és un gat bastant desconfiat i necessita molta paciència, seguir unes pautes d'adaptació molt definides i, sobre tot uns adoptants molt generosos que vulguin ajudar-lo. Requereix espai, temps, experiència i tranquil·litat. Qui l'adopti tindrà tot el suport etològic que necessiti des de la nostra protectora. El podeu anar a conèixer al refugi de Cal Pilé de Mataró, o podeu preguntar per ell enviant un correu a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Ibran es un gato bastante desconfiado y necesita mucha paciencia, seguir una pautas de adaptación muy definidas y, por encima de todo unos adoptantes muy generosos que quieran ayudarlo. Requiere espacio, teiempo, experiencia y tranquilidad. Quien lo adopte tendrá todo el apoyo etológico que necesite desde nuestra protectora. Le podéis venir a conocer al refugio de Cal Pilé de Mataró, o podéis preguntar por él escribiendo a  [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet