IBRAN - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

IBRAN

Breed

Europea

Size

Medium

Age

9y 11m 11d

In shelter since

26-05-2015

Color

Taronja

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

24826


Description

CATALÀ:

L'Ibran és un gat bastant desconfiat i necessita molta paciència, seguir unes pautes d'adaptació molt definides i, sobre tot uns adoptants molt generosos que vulguin ajudar-lo. Requereix espai, temps, experiència i tranquil·litat. Qui l'adopti tindrà tot el suport etològic que necessiti des de la nostra protectora. Podeu preguntar per ell enviant un correu a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:

Ibran es un gato bastante desconfiado y necesita mucha paciencia, seguir una pautas de adaptación muy definidas y, por encima de todo unos adoptantes muy generosos que quieran ayudarlo. Requiere espacio, teiempo, experiencia y tranquilidad. Quien lo adopte tendrá todo el apoyo etológico que necesite desde nuestra protectora. Podéis preguntar por él escribiendo a  [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet