hello! my name is

DUQUE

Breed

Mestis

Size

Large

Age

10y 9m 19d

In shelter since

19-11-2014

Color

Negre-marro

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

23729


Description

CATALÀ:

En Duque és un gos preciós que ha tingut un passat molt difícil. Ha passat tota la seva vida vivint en un espai molt reduït, sense cap mena de contacte amb altres animals i pràcticament sense contacte amb persones. Quan va arribar al nostre centre no sabia què era una corretja de passeig, què era una carícia ni què era poder moure's en llibertat. En Duque tenia molt per aprendre: havia d'entendre que podia confiar en les persones sense cap risc per ell, que podia conviure amb altres animals i, per sobre de tot, que podia sentir-se segur. Després d'un temps amb nosaltres, en Duque ha presentat molta millora, i ara mateix podria ser adoptat per una família que visqués en un entorn semi-urbà o natural, sense més gossos i amb nens sempre i quan aquests no siguin massa petits (més grans de 10 anys). Si podeu i voleu ajudar a un gos que ho necessita molt, podeu venir directament al refugi, o podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Duque es un perro precioso que ha tenido un pasado muy difícil. Ha pasado toda su vida viviendo en un espacio muy reducido, sin contacto con otros animales y prácticamente sin contacto con personas. Cuando llegó a nuestro centro no sabía qué era una correa de paseo, qué era una caricia ni qué era poder moverse en libertad. Duque tenía mucho por aprender: debía llegar a entender que podía confiar en las personas sin ningún riesgo para él, que podía convivir con otros animales y, por encima de todo, que podía sentirse seguro. Tras un tiempo con nosotros, Duque ha presentado mucha mejora, y ahora mismo podría ser adoptado por una familia que viviese en un entorno semiurbano o natural, sin más perros. Apto con niños siempre que éstos sean ya mayores de 10 años. Si le queréis dar una oportunidad a un perro que lo necesita mucho, podéis venir directamente al refugio, o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet