DOLÇA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

DOLÇA

Breed

Mestis brac alemany

Size

Medium

Age

11y 8m 25d

In shelter since

08-07-2021

Color

Marro

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

23721


Description

CATALÀ:
La Dolça no ha tingut sort en la seva vida... Va entrar sent joveneta, ara fa molts anys, i ja ha sortit dues vegades adoptada però, lamentablement, l'han tornat totes dues vegades i mai per raons de pes. En l'última casa d'adopció hi va viure 6 anys, i ens expliquen que té por a l'exterior, tot i que passeja bé per la muntanya i li agrada anar lliure. És una gossa una mica poruga però li agrada que l'acaronin. Ha conviscut amb altres gossos, gats, cavall, ocells... Per la preciosa Dolça necessitem uns adoptants que visquin en un entorn rural, perquè no li agrada el món urbà: li té por. Ha compartit vida amb algun nen, però si són massa petits, invasius i cridaners, la Dolça s'espanta. Sabem que no tindrà moltes oportunitats, però segur que hi ha una família que vulgui donar a aquesta iaia la felicitat i vida tranquil·la que mereix. Si voleu saber més sobre la preciosa Dolça, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Dolça no ha tenido suerte en su vida... Entró siendo jovencita, ahora hace muchos años, y ya ha sido adoptada dos veces pero, lamentablemente, la han devuelto en las dos ocasiones y nunca por razones de peso. En la última casa de adopción vivió 6 años, y nos explican que tiene miedo al exterior, aunque pasea bien por montaña y le gusta ir libre. Es una perra un poco asustadiza pero le gusta que la acaricien. Ha convivido con otros perros, gatos, caballos, aves... Para la preciosa Dolça necesitamos a unos adoptantes que vivan en un entorno rural, porque no le gusta nada el mundo urbano: le tiene miedo. Ha compartido vida con algún niño, pero si son muy pequeños, invasivos y chillones, Dolça se asusta. Sabemos que no tendrá muchas oportunidades, pero seguro que hay una familia que quiera dar a esta viejecita la felicidad y vida tranquila que merece. Si queréis saber más cosas sobre la preciosa Dolça, podeis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet