XENXO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

XENXO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

6y 10m 19d

In shelter since

16-07-2014

Color

Blanc-gris

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

22923


Description

CATALÀ:

Xenxo va entrar al refugi molt jovenet, ja amb un caràcter molt desconfiat. De mica en mica sembla que és possible que vagi perdent la por amb una bona desensiblització. Accepta la proximitat de les persones i fins i tot ja agafa els premis de la mà. Ben treballat, el Xenxo podria donar molt de sí. Només li cal perdre la por. Si li voleu donar una oportunitat, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. Qui l'adopti tindrà tot el recolzament que necessiti per facilitar una bona adaptació a la nova llar.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:

Xenxo entró en el refugio muy jovencito, ya con un carácter muy desconfiado. Poco a poco parece que es posible que vaya perdiendo el miedo con una buena desensiblización. Acepta la proximidad de las personas e incluso coge los premios de la mano. Bien trabajado, Xenxo podría dar mucho de sí. Sólo necesita perder el miedo... Si le queréis dar una oportunidad, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. Quien le adopte tendrá todo el apoyo que necesite para facilitar una buena adaptación al nuevo hogar.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet