hello! my name is

FOUR

Breed

Europea

Size

Medium

Age

9y 8m 1d

In shelter since

06-02-2014

Color

Tigrat gris-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

22015


Description

CATALÀ:

El Four és un gatet preciós, amb una careta realment preciosa, però és un gatet feral i ho té molt difícil per a trobar una llar.... És un gat que necessita molta paciència, seguir unes pautes d'adaptació molt definides i, sobre tot, uns adoptants molt generosos que vulguin ajudar a un gatet que ho necessita. Qui l'adopti tindrà tot el suport etològic que necessiti des de la nostra protectora. El podeu anar a conèixer al refugi de Cal Pilé de Mataró, o podeu preguntar per ell enviant un correu a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Four es un gato precioso y con una carita que enamora, pero es una gatito asalvajado y lo tiene muy difícil para encontrar un hogar... Es un gato que necesita mucha paciencia, seguir una pautas de adaptación muy definidas y, por encima de todo unos adoptantes muy generosos que quieran ayudar a un gatito que lo necesita. Quien le adopte tendrá todo el apoyo etológico que necesite desde nuestra protectora. Le podéis venir a conocer al refugio de Cal Pilé de Mataró, o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet