hello! my name is

DRAP ARA TOMY

Breed

Mestis

Size

Large

Age

9y 2m 29d

In shelter since

26-11-2017

Color

Marro-gris

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

20904


Description

CATALÀ:

En Tomy ja fa massa temps que espera una família... Quan va arribar era un gos molt seriós, poc acostumat a les carícies, però ara, quan et coneix i agafa confiança, gaudeix moltíssim de la companyia humana i busca i agraeix les carícies. És un bon gos que mereix trobar una família que se l'estimi per sempre... Si li voleu donar una oportunitat al bo del Tomy, podeu venir directament al refugi, o podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Tomy ya lleva demasiado tiempo esperando una familia... Cuando llegó era un perro muy serio, poco acostumbrado a las caricias, pero ahora, cuando te conoce y coge confianza, disfruta muchísimo de la compañía humana y busca y agradece las caricias. Es un buen perro que merece encontrar una familia que lo quiera para siempre... Si le queréis dar una oportunidad al bueno de Tomy, podéis venir directamente al refugio, o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet