DUQUE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

DUQUE

Breed

Staffordshire Bull Terrier

Size

Large

Age

11y 1m 24d

In shelter since

25-01-2021

Color

Blanc-negre

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

16737


Description

CATALÀ:
Vols sentir què és l'amor i la tendresa a través d'una mirada? Doncs adopta al preciós Duque, un gos que ja té una edat avançada i que no podem permetre que passi ni un minut més sense una família. Tenia propietari però aquest es va desentendre d'ell quan més el necessitava. Ens va arribar amb leishmània no tractada que ara ja està més controlada. A més, l'hem operat d'uns bonys que han resultat benignes. És un gos encantador amb les persones, pur amor! Al refugi no ha tingut relació amb altres animals i, per tant, cerquem per ell una família sense més animals. És molt tranquil i tot un tresor per descobrir. En Duque forma part de la campanya dels que ningú vol per la seva raça, malaltia i edat. Si vols donar aquesta oportunitat única a un gos ja d'edat avançada, escriu a [email protected] amb el teu telèfon. Funcionem amb cita prèvia. Gràcies.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
¿Quieres sentir qué es el amor y la ternura a través de una mirada? Pues entonces adopta a Duque, un perro de edad avanzada y que no podemos permitir que pase ni un minuto más sin una familia. Tenía propietario pero éste se desentendió de él cuando más lo necesitaba. Nos llegó con leishmania no tratada que ahora ya está controlada. Además, le hemos operado de unos bultos que han resultado benignos. Es un perro encantador con las personas, puro amor! En el refugio no ha tenido relación con otros animales y, por lo tanto, buscamos para él una familia sin más animales. Es muy tranquilo y todo un tesoro por descubrir. Duque forma parte de la campaña de los que nadie quiere por su raza, edad y enfermedad. Si quieres dar esta oportunidad única a un perro de edad avanzada, escribe a [email protected] con tu teléfono. Funcionamos con cita previa. Gracias.
¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 50€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 50€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet