DUQUE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

DUQUE

Breed

Staffordshire Bull Terrier

Size

Large

Age

10y 9m 1d

In shelter since

25-01-2021

Color

Blanc-negre

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

16737


Description

CATALÀ:
En Duque és un gos encantador i ja comença a ser vellet. Si el veus t'enamores de seguida perquè és tot tendresa! És un dels casos urgents i que necessitem trobar una llar, per la seva edat i perquè, a més, té leishmània i alguns tumors. De moment, no el podem operar perquè primer és necessari tenir controlada la leishmània (ara mateix li punxem Glucantime). Però el que sabem és que no pot viure a un refugi, i hem de trobar una família, sense més animals, la qual ofereixi al preciós Duque una vida digna i plena d'amor. Ell forma part de la campanya dels que ningú vol per la seva edat, malaltia i per la seva raça. Si li vols oferir una oportunitat única, escriu a [email protected] amb el teu telèfon. Funcionem amb cita prèvia. Gràcies.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Duque es un perro encantador y ya empieza a ser viejecito. Si lo ves te enamoras rápidamente porque es todo ternura. Es uno de los casos urgentes y necesitamos encontrar para él un hogar, por su edad y porque, además, tiene leishmania y algunos tumores. De momento, no podemos operarlo hasta que tenga controlada la leishmania (ahora mismo le pinchamos Glucantime). Pero lo que sabemos es que no puede vivir en un refugio, y hemos de encontrar una familia, sin más animales, la cual le ofrezca al precioso Duque una vida digna y llena de amor. Él forma parte de la campaña de los que nadie quiere por su edad, enfermedad y por su raza. Si quieres ofrecerle una oportunidad única, escribe a [email protected] con tu teléfono. Funcionamos con cita previa. Gracias.
¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet