Bianka - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

Bianka

Breed

mestis bulldog

Size

Large

Age

6y 5m 2d

In shelter since

22-01-2020

Color

balnca i negre xispejada

Country

Spain

City/Town

Caldes de Montbui

Registration number

735


Description

Bianka... pensem en ella i ens surt un somriure inevitable.
La nostra nena especial va néixer al 2017 i al Gener del 2020 la vam rescatar d’un refugi d’Andalusia on no trobaven cap sortida per a ella... ella una gossa que es passava el dia a un racó i quan algú entrava a la seva canera només feia que tremolar feta una boleta... Així va arribar aquí i se’ns trencava l’ànima de veure la seva actitud... quina vida o experiències haurà passat aquesta pobre gossa? Ves a saber...
La vam tenir molt de temps sola perquè tampoc acceptava altres gossos, però treballàvem dia a dia perquè poc a poc anés confiant mínimament en l’ésser humà... la nostra feina vam tenir però a mida d’anar passant temps amb ella donant-li espai i anar fent que sortís a passejar, encara que amb unes pors horribles... va arribar un dia que va decidir obrir-se a altres gossos, energies que li donaven confiança i hem arribat a tenir-la a un pati amb set gossos més.
A dia d’avui no direm pas que és una gossa fàcil, ja que necessita temps per agafar una mica de confiança i si no hi ha un altre gos que li doni la seguretat que necessita per afrontar el món i que vagi fent que es vagi apropant als nous propietaris... serà una adaptació encara més lenta i complicada.
Mai ha mostrat agressivitat amb nosaltres però no deixa de ser una gossa que necessita que sàpigues com tractar-la en els seus moments de pors i estrès.
A dia d’avui conviu amb un mascle amb el que té un vincle espectacular... es el seu referent, la seva confiança i la seva alegria de vida. Enamora la relació que tenen...
Per la seva raça, al ser creuada de GPP es necessària la llicència per la tinença d’aquest tipus de gossos, però no deixeu que això sigui un inconvenient per ajudar-nos a descobrir el caràcter real de la nostre preciosa Bianka tenint el tracte i dedicació que necessita.
El seu test de leishmània es negatiu, vacunes al dia i totalment sana.

Apadrinada per Azahara Salcedo


My temporary Home:
Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet