Kiro

Hello! My name is

Kiro

Breed
American Staffordshire Terrier
Size
Medium
Age
6y 3m 7d
In Shelter Since
30-4-2024
Color
negre i blanc
Country
Spain
City/Town
Caldes de Montbui
Registration Number
170

Description
Kiro, Kirito, un gos que pocs entenen i que ens té el cor robat...
Ell va néixer al 2018 i al febrer del 2019 ja el teníem a casa nostre... un altre adolescent condemnat a les quatre tanques per amos irresposables...
El Kiro és un gos que amb la mirada et pot expressar mil coses i pots veure als seus ulls la necessitat de sortir d’aquí per molt que ens estimi per tot el que li aportem... però no es prou.
És un gos que pot relacionar-se amb altres gossos, amb bones presentacions i precaucions ja que no gestiona massa bé la seva energia i això s’ha de treballar poc a poc, però per conviure ha de ser a un lloc on no hi hagi més gossos ni gats, per anar-li creant una rutina, unes pautes i una adaptació a una vida en família progressiva. També demanaríem que no hi hagués nens petits, ja que es complica més la cosa a l’hora de respectar espais segons en quins moments.
Als passejos es un gos que el pots gaudir moltíssim però se li ha de treballar una única cosa, la redirecció en moments d’estrès per la ja esmentada mala gestió de les seves emocions. Anant amb el morrió (com marca la llei per la seva raça) no tens problemes però no deixa de ser una cosa que es pot i s’ha de corregir tot i que ja ha anat evolucionant bastant.
Pot viure perfectament a un pis ja que és un gos amb una energia molt mitjana tirant a baixa sempre i quan cobreixis les seves necessitats i li encanta la companyia dels humans.
Per la seva raça es necessària la llicència de tinença de GPP, el seu test de leishmània es Positiu però està totalment controlada a dia d’avui. Vacunes al dia i per lo demès està molt sà.

My temporary Home
Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!