Merlin

Hello! My name is

Merlin

Breed
creuat american
Size
Large
Age
9y 8m 27d
In Shelter Since
23-6-2018
Color
negre
Country
Spain
City/Town
Caldes de Montbui
Registration Number
149

Description
El Merlin també es un altre cas molt especial per a nosaltres... Ens ha costat molt arribar a veure’l tranquil i content dins les nostres instal·lacions. És un gos amb una energia molt alta i aquí ha tingut episodis d’estres molt grans. Amb ell hem arribat a patir per la seva salut per culpa d’aquests nervis provocats per l’ansietat que pot produir a alguns gossos el fet d’estar a la protectora envoltats de més gossos bordant i molts altres estímuls excitants. També el tractem crònicament d’una malaltia intestinal anomenada IBD, però avui en dia només que amb la seva medicació i pinso hypoallergenic està més que controlat. Al principi això junt amb l’estrès ja anomenat li va arribar a provocar una baixada de pes excessiva.
I el Merlin d’avui es totalment diferent, segueix tenint la seva essència de gos actiu però també ha après estar en calma, relaxat i gaudir dels mimos de la gent que té per a ell... la seva millora ha sigut tan gran que inclús ha après a relacionar-se amb altres gossos i en aquests moments conviu amb un altre mascle.
Com a caràcter és un gos increïble... al principi una mica desconfiat i insegur, però quan coneix i comparteix temps amb algú treu enfora tot l’amor que té per compartir.
Ell ja no està fet un iogurin però encara li queda molt per endavant... es nascut a mitjans del 2014 i va arribar a nosaltres a l’agost del 2018... massa temps amb aquí a la prote després que algú ja li fallés de veritat... necessitem que pugui tornar a confiar en que la vida no son quatre tanques.
Als passejos es comporta molt bé, poques vegades reacciona a altres gossos i no es de tibar de la corretja, al contrari, en algun moment d’inseguretat es pot bloquejar una mica però també ha millorat moltíssim aquest tema.
Aquesta preciositat també està catalogada com a GPP, per tant també es necessària la llicència de tinença d’aquest tipus de raça.
No es apte amb gats.
El seu test de leishmània es negatiu, vacunes al dia i a part de l’esmentada IBD està sà.

My temporary Home
Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!