Merlin - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

Merlin

Breed

creuat american

Size

Large

Age

8y 10m 27d

In shelter since

23-06-2018

Color

negre

Country

Spain

City/Town

Caldes de Montbui

Registration number

149


Description

El Merlin també es un altre cas molt especial per a nosaltres... Ens ha costat molt arribar a veure’l tranquil i content dins les nostres instal·lacions. És un gos amb una energia molt alta i aquí ha tingut episodis d’estres molt grans. Amb ell hem arribat a patir per la seva salut per culpa d’aquests nervis provocats per l’ansietat que pot produir a alguns gossos el fet d’estar a la protectora envoltats de més gossos bordant i molts altres estímuls excitants. També el tractem crònicament d’una malaltia intestinal anomenada IBD, però avui en dia només que amb la seva medicació i pinso hypoallergenic està més que controlat. Al principi això junt amb l’estrès ja anomenat li va arribar a provocar una baixada de pes excessiva.
I el Merlin d’avui es totalment diferent, segueix tenint la seva essència de gos actiu però també ha après estar en calma, relaxat i gaudir dels mimos de la gent que té per a ell... la seva millora ha sigut tan gran que inclús ha après a relacionar-se amb altres gossos i en aquests moments conviu amb un altre mascle.
Com a caràcter és un gos increïble... al principi una mica desconfiat i insegur, però quan coneix i comparteix temps amb algú treu enfora tot l’amor que té per compartir.
Ell ja no està fet un iogurin però encara li queda molt per endavant... es nascut a mitjans del 2014 i va arribar a nosaltres a l’agost del 2018... massa temps amb aquí a la prote després que algú ja li fallés de veritat... necessitem que pugui tornar a confiar en que la vida no son quatre tanques.
Als passejos es comporta molt bé, poques vegades reacciona a altres gossos i no es de tibar de la corretja, al contrari, en algun moment d’inseguretat es pot bloquejar una mica però també ha millorat moltíssim aquest tema.
Aquesta preciositat també està catalogada com a GPP, per tant també es necessària la llicència de tinença d’aquest tipus de raça.
No es apte amb gats.
El seu test de leishmània es negatiu, vacunes al dia i a part de l’esmentada IBD està sà.


My temporary Home:
Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet