Quinoa

¡Hola! Mi nombre es

Quinoa

Criar
G.C. Europeu
Tamaño
Medio
Edad
2y 4m 19d
En refugio desde
20-7-2023
Color
Atigrada
País
Spain
Ciudad/Pueblo
Sabadell
Número de registro
17968

Descripción
Us presentem la Quinoa, un preciosa gata atigrada de tons clarets d’aproximadament 2 anys d’edat. Porta amb nosaltres al refugi des del juliol d’aquest any, quan va aparèixer a una colònia controlada per @progat_sabadell i un dels seus voluntaris la va portar al refugi.
La Quinoa és una gata molt bona i noble. Des del primer día es va mostrar molt sociable i afectuosa, per tant, no descartem que al llarg de la seva vida hagi estat en contacte amb persones. Això sí, no sabem si a la colònia va arribar perduda o si algú la va abandonar allà. La seva relació amb persones és molt bona: es deixa tocar i gaudeix molt dels mimitos.
La seva relació amb gats també és correcte. Ella és una gata molt tranquila que evita els problemes. Pot conviure sense problema amb altres gats, ja que hem comprovat que no se sent intimidada quan està envoltada d’altres felins. És per això que no descartem la seva adopció en una llar amb altres gats, sempre que es facin bé les presentacions en ambients sense estrès, amb paciència i temps.
La Quinoa és pur amor, i no mereix passar els seus dies entre reixes. Tampoc volem que passi el fred que es passa al refugi durant l’hivern, és per això que ens encantaria que trobés una família el més aviat possible, on dormi calenteta i envoltada d’amor.

Números telefónicos

¿Quiero ayudar?
¡Adoptarme!

No hay paquetes de adopción disponibles para esta mascota

No hay publicaciones en la línea de tiempo disponibles para esta mascota